Sagt om os

Christian Holm, Danske Bank, november 2010:

"Først og fremmest vil jeg gerne takke for en rigtig givende aften. Jeg tror, at mange af mine medarbejdere/kollegaer fik sig et par aha'er som de vil kunne bruge i forhold til dem selv, herunder deres selvforståelse og indsigt.

Enneagrammet kan understøtte den enkeltes muligheder for at forstå sig selv og heraf blive bedre til at kommunikere/acceptere andre. Det flytter afgjort grænserne for ens egne handlinger i forhold til tidligere, da man ikke så hurtigt bliver påvirket af andres adfærd.

Det starter enkelt, men inden længe, åbner sig en helt ny verden op, hvor "årerne mellem typerne" pludselig bliver forgrenede og hænger uløseligt sammen. "

Kommunikations-praktikant, Steen Zerlang With, nov. 2010

"Jeg har haft problemer med at ringe ud til kontaktpersoner i forbindelse med interesseopkald inden jeg skriver en person-målrettet ansøgning.

Ekstra svært er det for mig at skulle ringe op til en potentiel arbejdsplads, hvor jeg vil have et job med løntilskud.

Problemet er, at jeg føler, at det handler om tiggergang og at jeg vil blive vist vintervejen i løbet af to sekunder.

Helle Elling har med få midler vendt nogle indgroede blokerende tanker om mit    (mindre)værd og givet mig en spirende tro på at der også er plads til mig derude og at jeg selvfølgelig vil blive behandlet godt - fordi jeg har noget rigtig godt at byde på.

Vi har således aftalt, at jeg mandag, onsdag og fredag ringer ud til to potentielle arbejdsgivere og prøver at skaffe mig en "kaffeaftale" i jagten på jobbet med løntilskud/fast job.

Det gav pote!

Jette Nielsen, marts 2010:

"Jeg har haft den fornøjelse, at blive coachet af Helle Elling flere gange. Hendes rolige
væsen giver mig tryghed til at turde mærke mig selv og hendes særlige evne til at se
ind i mig, har overrasket mig flere gange. Hun kan til stadighed stille spørgsmål,
som giver mig en selvindsigt, der er yderst givtig. Jeg nærer en dyb respekt for
Helle som coach.

Det sidste nye er udarbejdelse af DiSC PersonProfilen. Den viser mine styrker og
udviklingspunkter i min adfærd i jobsammenhænge. For mig, som jobsøgende, har den
været en øjenåbner til at blive mere specifik i min søgen. Jeg har fået bekræftet,
hvad der er vigtigt for mig, så jeg undgår at søge halvhjertet. Den kan helt klart
anbefales til virksomheder til at afdække ansattes jobadfærd, så alles ressourcer
udnyttes bedst muligt - både i forhold til trivsel og effektivitet."

Peter Sakke, februar 2010:

"Jeg har lært Helle Elling at kende som en meget professionel og kompetent medspiller, både som coach og DISC konsulent. Især er jeg imponeret over Helles evne til at give en ærlig og dog ligeværlig feedback, hvor jeg får lyst til at arbejde videre med de områder som Helle afdækker, også selvom min første reaktion kan være modstand. Respekt!"

Anette, februar 2010:

"Efter en nedtur med stress blev jeg coachet af Helle Elling, der fik jeg sat fokus på, hvor vigtigt det er for mig at få sat fokus på mig selv, at få mærket efter, hvad jeg selv føler er rigtigt og forkert. At få sagt fra og sagt stop, når det ikke føles rigtigt. Bruge tid til refleksion og ikke mindst være ærlig overfor mig selv. Takket være coaching er der en verden til forskel på den, jeg var for 2 år siden til den jeg er nu - kun til det bedre. Tak Helle.

Helle er som coach både dybt professionel, medlevende, irriterende, men man aner også et glimt i øjet og en humoristisk bemærkning. Jeg kan kun give Helle mine aller varmeste anbefalinger."

Susanne Salbo:

"Helle Elling er en engageret og inspirerende coach, som jeg har haft fornøjelse af at bruge adskillige gange. Helles personlige tilgang og humor giver en afslappet og fokuseret atmosfære. Dette kombineret med at hun stiller spørgsmål, der skaber ny erkendelse hos mig gør, at der skabes rum for forandring og indsigt. Jeg er altid gået fra vores møder både i bedre humør og klogere på mit selv end da jeg kom."

 Charlotte Ingerslev-Nielsen, NLP Practitioner maj 09:

"Under mit uddannelsesforløb til NLP Practitioner var Helle Elling med som assistent.
Det har været en fornøjelse og meget givende at modtage Coaching fra Helle.
Hendes kompetencer spænder vidt, fra de yderst virkningsfulde NLP værktøjer, Enneagrammet for fuld forståelse af egen model af verden med alt hvad det indebærer, suveræn coaching, og til en tvist af  "højere karakter".
Bedste reference kommer fra mig selv, når jeg halvirriteret og med smil på læben siger til Helle: Der er da heller ingen, der forstår at stille så IRRITERENDE og passende spørgsmål, det tvinger mig jo til at mærke/tænke efter   ;-)"